Geld verdienen met spelletjes

Laatst bijgewerkt: 21 januari 2024

Ben je goed in behendigheid spelletjes? Dan kun je daar geld mee verdienen. Je kunt dat soort spellen namelijk online spelen tegen andere mensen met geld als inzet. Rijk word je er niet van omdat de inzet meestal niet zo hoog is terwijl de spelrondes lang kunnen duren, maar leuk is het natuurlijk wel.

Hoe werkt het?

Spelletjes spelen met geld als inzet kan bij GameDuell. Voorbeelden van spelletjes die je er kunt spelen zijn Sudoku, Hartenjagen, Backgammon, Mahjong, Patience, Webdarts en Poolen. Afhankelijk van het spel speel je tegen één of meerdere tegenstanders.

Alle spelers die meedoen leggen voor aanvang van het spel hetzelfde geldbedrag in. Dat bedrag kun je zelf kiezen en ligt altijd tussen de €0.40 en €20.00. De winnaar van het spel wint uiteindelijk alle inleg. Het best kun je overigens spelen om maar een paar euro, want de tegenstanders bij de spellen met hoge inleg zijn vaak behoorlijk goed.

Behendigheidspelletjes

De software van GameDuell zorgt ervoor dat geen van de spelers door toeval een voordeel heeft. Behendigheid is de enige factor die bepaalt of je wint of verliest. Stel je speelt Sudoku tegen iemand anders? Dan krijg je allebei precies dezelfde sudoku om op te lossen. Degenen die daar het best in is, die wint de inleg.

10 euro gratis bij GameDuell

Als nieuwe speler krijg je bij GameDuell €10 speelgeld om de spelletjes mee te oefenen. Als je een beetje succesvol bent kun je ook echt geld op je account bij GameDuell storten. Je krijgt dan meestal een extra bonus.

Heb je een vraag en staat het antwoord niet op de veelgestelde vragen pagina, in de artikeltekst, of tussen de bestaande reacties? Gebruik dan het formulier hieronder. Je vraag wordt dan als reactie geplaatst zodat andere bezoekers mee kunnen lezen, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van onze redactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Gebruik onderstaand formulier om een review te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Reacties

Er zijn geen reacties gevonden voor de door jou opgegeven zoekterm.
 • Wim E.

  Mag je zomaar behendigheidsspellentjes aanbieden aan spelers om in te spelen met echt geld als inleg dan in Nederland?

  Omdat dit geen kansspellen zijn heb je zeker niet te maken met gokken, en met kansspelbelasting en vergunningen etc zeker?

  Dus behendigheidsspellen daar mag je wel zommar mensem in laten spelen om echt geld?

  Hoe zit dit?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Wim,

   We zijn ook geen experts op gebied van wetgeving, maar dit lijkt inderdaad gewoon toegestaan. GameDuell bestaat al meer dan 10 jaar in Nederland, en anders zou de Nederlandse overheid daar ondertussen wel wat aan gedaan hebben.

 • Deborah B.

  hoe weet ik als ik wat heb verdient/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens