Geld verdienen met spaarprogramma's

Laatst bijgewerkt: 18 maart 2024

Spaarprogramma’s zijn bedrijven waar je geld kunt verdienen met mailtjes lezen, banners klikken, meedoen aan acties en onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Het enige dat je nodig hebt is een computer en e-mailadres. Dit is de makkelijkste manier om zonder veel moeite online wat bij te verdienen.

Hoe werkt het?

Bij spaarprogramma’s spaar je geld met het ontvangen van reclame mailtjes. Je krijgt meestal 0,5 tot 5 eurocent per e-mail en kunt er vaak ook geld verdienen met klikken op banners, meedoen aan acties of onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Als je genoeg hebt gespaard (meestal zo’n €10) kun je een uitbetaling aanvragen. De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders. Zo kunnen die adverteerders op een goedkope manier consumenten bereiken, en zo kunnen de spaarprogramma’s en hun leden geld verdienen.

Uitleg over geld verdienen met e-mailtjes lezen

Spaarprogramma’s waren vooral in de begindagen van het internet een goede manier om geld te verdienen. De laatste jaren zijn de meeste goede Spaarprogramma’s echter verdwenen en is er eigenlijk nog maar echt één goede over: Euroclix.

Aan de slag

In de tabel hieronder staan de beste spaarprogramma’s (met tussen haakjes de minimum leeftijd om mee te kunnen doen). Aanmelden is altijd gratis, verplicht je tot niets, en meestal ontvang je meteen een aanmeldbonus. De mailtjes kolom geeft aan hoeveel mailtjes je gemiddeld per maand kunt verwachten. De laatste kolom geeft aan bij welk bedrag je je verdiensten kunt laten uitbetalen.

Spaarprogramma Score Bonus Mailtjes Uitbetaling
1. Euroclix  (16+)Topper!   € 1,50 84 € 10,00
2. MyClics  (16+)   € 1,25 90+ € 12,50
3. SpaarActief  (18+)   € 0,50 87 € 12,50
4. 24/7 Discount  (16+)   € 0,00 31 € 25,00

De sterscores geven aan wat de beste spaarprogramma’s zijn. Doorgestreepte spaarprogramma’s zijn ‘in onderzoek’ en op het moment geen aanrader.

Hoeveel kun je verdienen?

Per betaalde mail verdien je normaal gesproken 0,5 tot 5 eurocent. Als je net begint, netjes al je mailtjes klikt en af en toe meedoet aan een betaald onderzoek kun je grofweg 80 euro per jaar verwachten te verdienen. Door ook mee te doen aan acties en aanbiedingen kan dat verveelvoudigen tot een veel hoger bedrag.

Op de website geld-surfen.nl vind je overigens een overzicht van uitbetalingsbewijzen, ter bewijs dat de spaarprogramma’s echt uitbetalen, en dat je met spaarprogramma’s ook best veel geld kunt verdienen.

Is het echt gratis?

Meedoen met spaarprogramma’s is 100% gratis. De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders en met dat geld betalen ze hun leden uit.

Tips

Tip 1: Meld je aan met een nieuw gratis e-mailadres (bijvoorbeeld van Gmail of Hotmail), zodat je een goed overzicht kunt bewaren tussen je privé en betaalde mailtjes. Had je je al aangemeld bij spaarprogramma’s? Geen probleem, je kunt je e-mailadres bij de spaarprogramma’s altijd wijzigen.
Tip 2: Vink bij je aanmelding altijd zoveel mogelijk interesses aan. Meer interesses betekent meer reclame en dus ook meer geld.

Heb je een vraag en staat het antwoord niet op de veelgestelde vragen pagina, in de artikeltekst, of tussen de bestaande reacties? Gebruik dan het formulier hieronder. Je vraag wordt dan als reactie geplaatst zodat andere bezoekers mee kunnen lezen, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van onze redactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Gebruik onderstaand formulier om een review te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Reacties

Er zijn geen reacties gevonden voor de door jou opgegeven zoekterm.
 • Bep G.

  De middelste 3 hanteren een accountscore van 5.5 dus cashback op de aankopen voordat je uitbetaald kan worden. Ik heb bij Spaaractief mijn best gedaan (goedgekeurd 29 aankopen) maar bereikte alleen maar dat mijn score lager werd, je moet dus voor duizenden euro’s kopen wil je nog uitbetaald worden. Als je niets doet verminderd zelfs je geklikte bedrag.

  24/7 is een cashback site dus alleen verdienen via aankopen.

  Ik heb nu alleen Euroclix nog maar dit is nog steeds een site waarmee je ook alleen via mails nog geld kan verdienen.

 • Bep G.

  Enorm slecht geworden sinds de account-score. Ik had een uitbetaling kunnen doen toen deze werd ingevoerd. Mijn stand “Je hebt totaal aan 43 acties meegedaan, hiervan is er 32x vergoed.” ging van bijna uitbetaling 5.1 ineens naar 2.6, Tja je wordt dus nooit uitbetaald. Want dat kan pas bij een accountscore 5.5 en hij gaat dus naar beneden.

  • Bep G.

   Mijn review betreft “Spaaractief”.

 • Lucas v.

  Moet je voor EuroClix niet 16 zijn?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Lucas,

   Dank voor het opmerken, dat klopt inderdaad en is blijkbaar onlangs veranderd. Het is nu ook in de tabel in de artikeltekst aangepast.

 • Annemieke D.

  Ik krijg geen aanmeld mail van euroclix en kan me ook niet fb aanmelden

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Annemieke,

   Voor hulp bij dat soort problemen kun je het beste gewoon even contact opnemen met de support van Euroclix zelf.

 • lina l.

  krijg je geen problemen met de belasting

  • Geldverdienen.nl

   Hi Lina,

   Zie de meest gestelde vraag op de veelgestelde vragen pagina.

 • Wouter H.
  4

  Spaarprogramma’s zijn geweldig. Ik ben nu 5 maanden lid van 3 verschillende spaarprogramma’s en heb al meer dan 350 euro ontvangen!

 • Marijke Jong d.

  mag je van verschillende spaarprogramma,s tegelijkertijd lid zijn ?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Marijke,

   Ja dat mag en is ook aan te raden, anders gaat het verdienen niet zo snel.

 • Marin F.

  Spaaractief is sinds pas veranderd met accountscore en doet net als spaarbron mensen bedonderen, ineens stond ik op 3,3 bij de accountscore, smerige rotstysteem gebruiken ze om mensen niet te kunnen uitbetalen en dit is diefstal!

  • Peter D.

   Zelf ben ik ook lid van SpaarActief en heb een score van 9.2. En ik lees alle mails dat wel maar doe 1 tot 2x per week een actie.

   Misschien wat actiever zijn? Als mij het lukt lukt het iedereen :)

 • Ted H.

  Ik woon als Nederlander in Zuid-Amerika, is het dan ook mogelijk om hier aan mee te doen?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Ted,

   Dat is helaas niet mogelijk, bij alle spaarprogramma’s heb je een Nederlands of Belgisch adres nodig.

   Zie anders ook vraag 4 op de veelgestelde vragen pagina voor info over welke verdien methoden ook vanuit het buitenland uitgeoefend kunnen worden.

   Succes :-)

 • Manon van Z.

  Ik doe nu 1.5 jaar mee met SpaarActief, en nu blijken ze een accountscore te hebben ingesteld; onder een score van 5.5 wordt niet uitbetaald.
  Nu zit ik op 10.68 spaarsaldo en uitbetaling zou zijn bij 12.50 euro. Maar mijn accountscore is 3.2 (zit toch dagelijks op die site). Heb ik recht op mijn tot nu toe opgebouwde 10.68?

  • Bram vd S.

   Vrees van niet. Wel jammer van ze, was een prima programma, maar nu twijfel ik om door te gaan.

 • Ben G.

  Ik ontvang momenteel uitkeringen van de overheid omdat ik geen werk heb. Kan het geld dat ik verdien met spaarsites ook ten koste gaan van deze uitkeringen?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Ben,

   In principe kan dat, zie ook de tweede vraag op de veelgestelde vragen pagina.

   • Ben G.

    Bedankt voor jullie antwoorden. Ik had nog een vraagje, kunnen spaarprogramma’s ook zomaar geld van je rekening afhalen als je hen je rekeningnummer hebt gegeven?

    • Geldverdienen.nl

     Dag Ben,

     Aanmelden en lid zijn is bij alle spaarprogramma’s volledig gratis: je kunt er alleen geld mee verdienen en het kan nooit geld kosten. En ook afmelden is altijd kosteloos mogelijk.

 • badr a.
  4

  80euro per jaar lijkt in het begin wel heel moeilijk, maar als je in het begin standvastig blijft en wat extra enquêtes maakt dan komt het wel goed.

 • prins G.

  vinden de betaling permaand plaats?
  of is het als je 32 mails krijg hb je er gelijk 15euro ?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Prins,

   Je kunt een uitbetaling aanvragen zodra je het uitbetalingsminimum hebt behaald, zie de meest rechter kolom van de tabel in de artikeltekst. Succes.

 • Amanda C.

  Hallo geldverdienen.nl

  Ben erg blij met jouw site, want heb er veel aan gehad. Ik ben nu een aantal maanden bezig met sparen en heb echt al een stuk meer verdiend dan de aangegeven 80 euro per jaar, die heb ik inmiddels al verdubbeld bij alleen euroclix in 5 maanden. Echt super bedankt, erg fijn dit extraatje in een lastige periode op het moment..

  Groetjes

  • Geldverdienen.nl

   Dank voor je berichtje!

  • Michel B.

   Hoi, Zo te horen ben jij goed bezig ;)
   Kan je me vertellen hoeveel tijd het je ongeveer in beslag neemt?
   Ben je de hele dag aan het klikken of bij wijze van een uurtje op de avond?

 • Jacob K.

  Hallo,

  Hoe kan ik me aanmelden bij BetaalDeMails?
  Zie nergens op de site waar ik me kan aamelden.
  Alvast bedankt voor antwoord :)

  • Geldverdienen.nl

   Dag Jacob,

   Dank voor het opmerken!, de link zou het nu weer moeten doen :-)

 • Lamel E.

  Hallo,
  Ik was benieuwd hoe je eigenlijk uitbetaald krijgt. Wordt dit gewoon overgemaakt op je rekening? Ik zie namelijk ook veel sites waar ze alleen tegoedbonnen geven, maar als je daar nooit komt heb je er ook niks aan natuurlijk.

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Lamel,

   Bij alle hierboven genoemde sites kun je gewoon uitbetaald worden op je bankrekening. Succes :-)

 • Frank A.

  Hey,

  Ik gebruik veel van bovenstaande websites en ik kan zeggen dat ze bijna allemaal hartstikke goed zijn! Alleen gebruik ik ook een die hier helaas niet erin staat maar zeker wel aan te raden is. De website heet -snip- ik heb inmiddels 4 keer een uitbetaling gevraagd en ook alle 4 gekregen.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Frank,

   Dank voor je suggestie. De link hebben we verwijderd omdat we spammers willen ontmoedigen, maar we zullen je suggestie absoluut gaan testen en indien terecht toevoegen.

 • Desmond F.

  Ik ben 15 jaar. Ik krijg ongeveer 1 mail per dag, maar ik kan nooit een enquête invullen. Licht het ook aan je leeftijd?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Desmond,

   Dat kan inderdaad aan je leeftijd liggen. Vaak worden enquêtes alleen naar een specifieke doelgroep gestuurd, een veel (maar niet altijd) gehanteerd criterium is dat deelnemers inderdaad volwassenen moeten zijn.

 • marco s.

  Erg leuk om te doen, vooral de enquêtes. Wat me wel erg opvalt is het verschil in verdienen tussen EuroClix en de rest. Bij Euroclix heb ik inmiddels in een week 12,50 Euro verdiend, waar de rest nauwelijks boven 1 euro uitkom.

  Hier lees ik niet veel over. Hoe kan het dat er zoveel verschil in EuroClix en de rest zit? Je zou denken dat je met de anderen uit de top 5 ten minste in de buurt moet kunnen komen.

  mvg,

 • Emma van B.

  hoe werkt het om bij euroclix een claim in te dienen? Is dit nodig om je clix te krijgen? Welke informatie hebben ze dan nodig?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Emma,

   Wat bedoel je met ‘een claim indienen’? Als je het minimaal benodigde aantal clix hebt verdiend moet je inderdaad zelf handmatig een uitbetaling aanvragen, maar dat staat duidelijk aangegeven op de site van Euroclix. Beantwoordt dit je vraag?

 • Stijn D.

  Hallo,
  Kan je bij EuroClix ook met PayPal laten uitbetalen?

  Gr.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Stijn,

   Dat is niet mogelijk. (bij andere spaarprogramma’s overigens ook niet)

 • soufyan R.

  Hoi,

  Ik heb een vraagje, hoe zit het met de belasting, moet je over de inkomsten ook belasting betalen? zoja, kan je me precies vertellen hoe dat zit?

  Alvast Bedankt

  • Geldverdienen.nl

   Hi Soufyan,

   Excuses voor de verlate reply, op één of ander manier is je vraag niet opgemerkt. Het antwoord op je vraag staat in ieder geval bovenaan de veelgestelde vragen pagina. Succes!

 • Sam V.

  Hallo geldverdienen.nl,

  Wat wordt precies door de belastingen als inkomsten gezien? Het gespaarde bedrag op je virtuele account? Of enkel de bedragen die effectief worden uitbetaald?

  Bedankt voor jullie reactie.

  Mvg,
  S.

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Sam,

   Je hoeft alleen de bedragen aan te geven die zijn uitbetaald :-)

 • Floris Rozema .

  Hallo geldverdienen.nl,
  Ik sta al 2 weken bij euroclix ingeshreven en heb al 8 euro verdiend! Dank je wel voor deze tip! Mijn vraag is echter waarom ik gewn mailtjes ontvang die ik gewoon moet doorlezen van euroclix. Ik zie het ook nergens staan op de site.

  Met vriendelijke groet,
  Floris R.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Floris,

   Bedoel je te zeggen dat je dit soort mailtjes niet ontvangt? Dat zijn in ieder geval de mailtjes waar het om gaat, ze echt ‘doorlezen’ is niet nodig, gewoon op de “Nu clix verdienen” knop klikken voldoet ;)

   Anders nadat je ingelogd bent in het menu aan de linker kant onder ‘Mijn gegevens’ > ‘Email instellingen’ even je instellingen nakijken.

 • Jordi M.

  Is sneleuro betrouwbaar?

  • Geldverdienen.nl

   Ja sneleuro is ook wel betrouwbaar, 3 of 4 sterren waarschijnlijk.

   Succes

 • Trijnie A.

  Hallo, ik zie Monymilionair er niet tussen staan, is daar iets mis mee? Groetjes Trijnie

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Trijnie,

   MoneyMiljonair is sinds 1 september 2014 verder gegaan onder de naam ‘Qassa’. Niks mis mee dus, want dat is nog altijd één van de beste spaarprogramma’s :-)

   Meer informatie over de naamswijziging vind je hier.

 • halil g.

  hoi nou kijk ik ben 14 jaar en wat kan ik dan doen zeg maar hier als werk alvast bedankt

 • Alena I.

  Ik heb me aangemeld bij euroclix, maar snap nogsteeds niet hoe dit allemaal werkt. Moet ik eerst echte spullen kopen zodat ik daarvoor clix krijg? Want dan geef ik veel meer geld uit dan dat ik verdien.

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Alena,

   Als je ingaat op de reclame die Euroclix stuurt krijg je inderdaad vrijwel altijd extra clix. Om geld te verdienen met Euroclix hoef je echter niet op die reclame’s in te gaan. Het klikken op de ‘nu clix verdienen’ knop en het bekijken van de reclame voldoet.

   Zie ook deze uitleg hier.

   Succes!

 • suus

  Zijn deze sites (en ook die van de enquêtes) wel veilig? Want ik wil graag wat extra verdienen, maar ik wil niet dat er misbruik van mijn (bank)gegevens wordt gemaakt.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Suus,

   Alles spaarprogramma’s en enquêtebureaus die op deze site worden genoemd zijn absoluut betrouwbaar. Je kunt er alleen maar geld mee verdienen en de meeste bestaan al heel erg lang. (Euroclix al sinds 1999!)

   Bij de meeste bedrijven kun je er overigens voor kiezen je bankgegeven pas op te geven als je ook daadwerkelijk een uitbetaling wilt aanvragen.

 • Henk-Jan H.

  Beste geldverdienen.nl,

  Ik heb mij 31-05 aangemeld bij Euroclix, echter tot op heden geen mail gehad.. Hoe zit dit? Alles staat goed qua spam en instellingen.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Henk-Jan,

   De verklaring is dat 31 mei een zondag was. Euroclix is dan net als veel andere bedrijven gesloten. Gisteren (1 juni) hebben we drie mails van ze ontvangen. :)

 • Stef L.

  is Mailbeurs ook betrouwbaar ?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Stef,

   Wij hebben zelf geen ervaring met Mailbeurs, maar wel is het zo dat vrijwel alle spaarprogramma’s op deze pagina al minimaal 5 jaar bestaan en Mailbeurs nog niet eens 1 jaar. Dat spreekt niet in het voordeel van Mailbeurs..

   Succes in ieder geval!

   • maria l.

    Met Mailbeurs heb ik ook goede resultaten, uitbetaling gaat snel, redelijk veel mailtjes… dus niets mis mee.

 • jeroen van c.

  heeft er iemand ervaring met cashhier?

  mvg jeroen

  • Geldverdienen.nl

   Hi Jeroen,

   Cashhier heeft ooit wel op deze pagina gestaan maar is uiteindelijk verwijderd wegens niet uitbetalen. Dus wel ervaring mee, maar helaas niet positief..

   • jeroen van c.

    okay thanx!

 • kevin d.

  Ik zou graag willen me aansluiten bij die actie. Maar kost mij dat echt niets? Zo neen wil ik mij zeker aansluiten en beginnen extra geld te verdienen.

  • Geldverdienen.nl

   Dag Kevin,

   Aanmelden en lid zijn bij alle spaarprogramma’s is volledig gratis: je kunt er alleen geld mee verdienen en het kan nooit geld kosten. En ook afmelden is altijd kosteloos mogelijk.

 • glenn van a.

  kan ik dit ook doen als deelnemer vanuit België?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Glenn,

   De meeste spaarprogramma’s accepteren ook Belgen, maar niet allemaal; van alle spaarprogramma’s in de tabel accepteren alleen SpaarActief, MyClics, Goudmails, Gekkengoud en Jiggy geen deelnemers uit België. Alle anderen wel dus.

 • Johnny R.

  Hoe zit het eigenlijk met post als je je adres invult bij enquetes? Klopt het dat je dan regelmatig post thuis krijgt?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Johnny,

   Dit is de pagina over spaarprogramma’s (en niet over enquêtes) maar het antwoord op jouw vraag is in beide gevallen hetzelfde: de spaarprogramma’s en enquête-bureau’s sturen nooit post. De reden dat je je adres moet opgeven is dat meestal geldt dat er maar één account per huishouden mag zijn.

 • marcel klein g.
  4

  Ik ben onlangs lid van euroclix en heb al bijna €70 verdiend en vernamelijk met enquetes. onlangs verdien ik extra bij via aanmelden van mensen (€1.95 per aanmelding).

  Kortom leuk vakantie zakcentje naar een jaar :)

  • Floris R.

   Ik snap het niet helemaal… Waar vul je de enquêtes in?

   • Geldverdienen.nl

    Hi Floris,

    Euroclix biedt ook de mogelijkheid om geld te verdienen met het invullen van enquêtes. Als je bent ingelogd bij Euroclix vind je die mogelijkheid in het menu aan de linkerkant onder het kopje ‘PanelClix’.

 • Fliere F.

  Beste Geldverdienen.nl,

  Als eerste bedankt voor alle informatie op jullie website en het werk dat daarbij komt kijken!
  Verder heb ik ook een aantal vragen.
  Als ik het goed begrijp krijg ik van deze spaarprogramma’s e-mails. Door deze te lezen en op sommige linken te klikken verdien ik dan punten, welke later ingewisseld kunnen worden voor geld. Ik heb nog enkele vragen:
  1-Krijg ik bij alle websites van de spaarprogramma’s geld voor mijn ‘punten’?
  2-Hoeveel verdien ik ongeveer per maand als ik mij inschrijf voor alle spaarprogramma’s?
  3-Moet ik na inschrijving perse de sites bezoeken of kan ik ook alleen de e-mails lezen die binnenkomen op mijn e-mailadres?

  Alvast bedankt voor uw antwoord,

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Fliere,

   1. Ja, bij elk spaarprogramma kun je in geld laten uitbetalen. Soms kun je daarnaast ook kiezen voor de optie om je punten in te wisselen tegen cadeaubonnen of tegen een donatie aan een goed doel.
   2. Zoals je in de artikeltekst hebt kunnen lezen verdien je met de top 5 grofweg 80 euro per jaar. Doe je met alle spaarprogramma’s mee dan verdien je ongeveer het dubbele (160 euro per jaar).
   3. Het bezoeken van de sites is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Op de sites van de spaarprogramma’s kun je namelijk vaak nog extra bijverdienen, bijvoorbeeld met spelletjes spelen, op banners klikken of aan acties meedoen.

 • Goos K.

  als je dan 1.000 clix hebt {10 euro} hoe kun je het dan krijgen? Komt er dan een mail dat je je bankgegevens moet invullen?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Goos,

   Dat klopt, je krijgt inderdaad gewoon uitbetaald op je bankrekening. Als je genoeg clix hebt verdiend (minimaal 1.000) dan ga je naar het ‘Clix inwisselen’ gedeelte (te vinden in het menu aan de linkerkant van de site). Daar kun je dan aangeven hoeveel clix je wilt inwisselen en je bankgegevens invullen.

 • Olaf H.
  4

  Euroclix is sowieso een topper. Je moet niet verwachten dat dit 100 euro per dag gaat opleveren, maar bij actieve deelname valt er wel gewoon echt een leuk extra zakcentje mee te verdienen.

 • Sven K.

  Er staat dat je bij euroclix 84 mailtjes krijgt. Per wat? Zijn dat 84 mailtjes paar maand of per week?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Sven,

   Dat stond inderdaad nog niet duidelijk in de tekst (maar nu wel). Het zijn gemiddeldes per maand. Dank voor het opmerken!

 • richard S.

  Nou ik snap het niet helemaal ik heb me aangemeld.. krijg ik nu vanzelf mailtjes binnen of moet je daar nog iets voor doen??

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Richard,

   Na je aanmelding komen de mailtjes inderdaad ‘automatisch’ binnen. Wel kunnen je vaak nog wat extra bijverdienen door op de sites van de spaarprogramma’s in te loggen en daar dan bijvoorbeeld aan acties mee te doen of op betaalde banners te klikken.

 • Jonas W.

  Krijg je dan niet allemaal spam e.d. op je computer? hackprogramma’s en dat soort dingen? geen misbruik?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Jonas,

   Alle spaarprogramma’s hierboven zijn absoluut veilig en betrouwbaar. De mailtjes bevatten alleen afbeeldingen van reclame en een link naar de site van de adverteerder. Dat is alles.

 • Kim b.

  Hallo,

  Ik begrijp niet zo goed wat je hier moet doet. Je ontvangt mailtjes en daarmee krijg je geld? Maar als ik op de link klik, staat er dat je met online winkelen bij bepaalde sites geld kan verdienen. Kan iemand me uitleggen hoe dit precies werkt? Het klinkt wel aantrekkelijk namelijk. En zitten er geen virussen op ofzo?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Kim,

   De links in de tabel hierboven zijn links naar sites van spaarprogramma’s. Als je je daar aanmeldt geef je daarmee toestemming aan die spaarprogramma’s om mailtjes met reclame naar je te sturen. Daar krijg je inderdaad betaald voor (een paar cent per mailtje). Dat is mogelijk omdat allerlei adverteerders die spaarprogramma’s daarvoor bereid zijn te betalen; deze manier van reclame maken is voor die adverteerders namelijk een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld zendtijd op de radio of tv inkopen :)

 • Michael S.

  Hoeveel kan ik grofweg per uur verdienen als ik mee doe met Euroclix of een ander spaarporgramma uit de top 5?

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Michael,

   De belangrijkste manier waarop je geld kunt verdienen bij spaarprogramma’s is met het ontvangen van mailtjes. Daar ontvang je een paar cent per mailtje voor, en je ontvangt dat soort mailtjes per spaarprogramma een paar per dag. Je verdient dus niet ‘per uur’. Het is een verdien methode die goed werkt, maar niet snel veel geld oplevert.

 • Julia s.

  Ik ben erg tevreden met euroclix! Ik zou het zeker aanraden!

 • Timon R.
  4

  Ik doe nog geen 2 weken mee aan Euroclix en heb nu al 1.116 clix bij elkaar gespaard. Dit heb ik gedaan door mailtjes te lezen, mee te doen aan onderzoeken en het inzetten op voetbalwedstrijden (goede manier trouwens als je wilt inzetten op voetbalwedstrijden: je kan geen echt geld verliezen maar wel winnen!). Ik heb veel gelezen dat mensen het langzaam vinden gaan, maar ik vind dat nog wel meevalt, aangezien ik binnen een relatief korte tijd al een uitbetaling kan vragen. Ik wacht hier echter nog wel mee, want naarmate je meer clix hebt, worden ze meer waard.

  Succes!

 • Ingrid N.
  4

  Was blij te vernemen dat na weken van stilte Myclics is overgenomen door een nieuwe eigenaar. Intussen heb ik gelukkig ook een storting ontvangen van 12,50 euro, dus al met al ben ik daar blij mee. Het begin is dus goed, maar uiteindelijk moet die nieuwe eigenaar zich ook nog eerst bewijzen en dus snap ik niet dat Myclics dus gewoon weer op positie 6 is gezet van de spaarprogramma’s zonder zich over een langere tijd te bewizen onder de nieuwe eigenaar.. Ze hadden trouwens een boel ellende kunnen voorkomen door de klanten meteen al in te lichten dat de site zou worden overgenomen door een andere eigenaar, maar goed dat is de oude eigenaar dan te verwijten! Je laat je klanten toch niet wekenlang in onzekerheid verkeren over hun geld? Er vertrekken al zoveel geldkliksites als dieven in de nacht met het geld van hun klanten, dus dan is het logisch dat klanten meteen paranoïde worden als ze wekenlang niets horen van een site en er niet op mailtjes wordt gereageerd. In elk geval wens ik de nieuwe eigenaar veel succes toe en ik hoop dus dat hij de klanten van zijn site heel wat netter in kennis stelt als er iets aan de hand is met de site dan de vorige eigenaar!

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Ingrid,

   Bij ons stond er een lang opgespaarde uitbetaling van 370 euro open. Die is gewoon samen met alle andere uitbetalingen verwerkt. Als de nieuwe eigenaren ook maar enigszins slechte bedoelingen hadden zouden ze juist dat soort hoge uitbetalingen natuurlijk niet verwerken.

   myclics-uitbetaling-20nov2013

   Het is precies zoals je zegt. De oude eigenaren is een hoop te verwijten, maar de nieuwe niets. En de ervaring leert dat juist na een overname spaarprogramma’s nog veel beter gaan lopen. Het geïnvesteerde geld moet immers weer terug verdiend worden, en dat kan alleen door weer lekker actief te worden.

 • Nelly v L.

  Myclics betaald niet uit zit al vanaf 23 Juli te wachten op een uitbetaling al tig mailtjes gestuurd maar die reageren niet meer.De eerste keer dat ik mailde beloofde ze mij dat ik het geld zou ontvangen,Maar niets van die belofte zijn ze na gekomen.

  • Geldverdienen.nl

   Dag Nelly,

   Het feit dat MyClics niet meer uitbetaald is zoals je aan de andere reacties hebt kunnen lezen ook hier inmiddels bekend. MyClics staat dan ook al een tijdje niet meer in de lijst.

  • julia b.

   hoi nelly. je bent niet de enige. ik krijg al sinds eind augustus geen mail meer van ze,heb al verschillende keren gemaild,maar krijg geen reactie van hun kant. ik krijg steeds meer het idee dat ze failliet zijn en gewoon te onbeschoft om dat aan hun leden te melden. ik hoop voor jou,voor mezelf en alle andere myclics-leden dat ze daar een beetje duidelijkheid in brengen.

  • Geldverdienen.nl

   *UPDATE*

   MyClics is een paar weken terug overgenomen en alle openstaande betalingen zijn vervolgens binnen een week verwerkt. (Wij hebben onze uitbetaling vandaag ontvangen.) Meer info hier: http://www.myclics.nl/nieuws/7/myclics-is-terug/

   MyClics heeft haar plaats in het overzicht daarom weer teruggekregen.

 • Ingrid N.

  Dat Myclics (plek 13) moeten jullie maar gauw uit de lijst verwijderen, want die belazeren de boel. Betalen niet uit als je eindelijk 12,50 euro bijeen hebt geklikt en reageren dan op geen enkele mail.

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Ingrid,

   Dank voor je alertheid. Net gecontroleerd, en ook onze laatste uitbetalingsaanvraag (van juni) is inderdaad nog steeds niet verwerkt.

   Myclics is bij deze verwijderd en we gaan contact met ze opnemen!

  • Geldverdienen.nl

   *UPDATE*

   MyClics is een paar weken terug overgenomen en alle openstaande betalingen zijn vervolgens binnen een week verwerkt. (Wij hebben onze uitbetaling vandaag ontvangen.) Meer info hier: http://www.myclics.nl/nieuws/7/myclics-is-terug/

   MyClics heeft haar plaats in het overzicht daarom weer teruggekregen.

 • Peter S.

  Hallo ik heb een vraag: Moet je belasting betalen over geld dat je zo verdient?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens