Geld verdienen met spaarprogramma's

Laatst bijgewerkt: 09 juni 2019

Spaarprogramma’s zijn bedrijven waar je geld kunt verdienen met mailtjes lezen, banners klikken, meedoen aan acties en onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Het enige dat je nodig hebt is een computer en e-mailadres. Dit is de makkelijkste manier om zonder veel moeite online wat bij te verdienen.

Hoe werkt het?

Bij spaarprogramma’s spaar je geld met het ontvangen van reclame mailtjes. Je krijgt meestal 0,5 tot 5 eurocent per e-mail en kunt er vaak ook geld verdienen met klikken op banners, meedoen aan acties of onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Als je genoeg hebt gespaard (meestal zo’n €10) kun je een uitbetaling aanvragen.

Uitleg over geld verdienen met e-mailtjes lezen

De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders. Zo kunnen die adverteerders op een goedkope manier consumenten bereiken, en zo kunnen de spaarprogramma’s en hun leden geld verdienen.

Aan de slag (en verdien €4,50 aan bonussen)

In de tabel hieronder staan de beste spaarprogramma’s (met tussen haakjes de minimum leeftijd om mee te kunnen doen). Aanmelden is altijd gratis, verplicht je tot niets, en meestal ontvang je meteen een aanmeldbonus. De mailtjes kolom geeft aan hoeveel mailtjes je gemiddeld per maand kunt verwachten. De laatste kolom geeft aan bij welk bedrag je je verdiensten kunt laten uitbetalen. Wil je deze verdien manier rustig uitproberen? Begin dan met de top 3.

Spaarprogramma Score Bonus Mailtjes Uitbetaling
1. Euroclix  (12+)Topper!   € 1,50 84 € 10,00
2. MyClics  (16+)   € 1,25 90+ € 12,50
3. Spaar4Cash (13+)   € 0,25 83 € 10,00
4. SpaarActief  (16+)   € 0,50 87 € 12,50
5. Jiggy  (16+)   € 1,00 31 € 11,50

De sterscores geven aan wat de beste spaarprogramma’s zijn. Zoals je ziet zijn dat niet automatisch de spaarprogramma’s die elke maand de meeste mailtjes sturen. Dat komt doordat de vergoedingen per mail verschillen en doordat je ook geld kunt verdienen op andere manieren naast mailtjes lezen.

Hoeveel kun je verdienen?

Per betaalde mail verdien je normaal gesproken 0,5 tot 5 eurocent. Als je net begint, alleen met de top 5 meedoet, netjes al je mailtjes klikt, maar verder niet meedoet aan acties en onderzoeken, dan kun je grofweg 80 euro per jaar verwachten te verdienen. Door met meer spaarprogramma’s mee te doen en op acties en aanbiedingen in te gaan kan dat verveelvoudigen tot een veel hoger bedrag.

Op de website geld-surfen.nl vind je overigens een overzicht van uitbetalingsbewijzen, ter bewijs dat de spaarprogramma’s echt uitbetalen, en dat je met spaarprogramma’s ook best veel geld kunt verdienen.

Is het echt gratis?

Meedoen met spaarprogramma’s is 100% gratis. De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders en met dat geld betalen ze hun leden uit.

Tips

Tip 1: Meld je aan met een nieuw gratis e-mailadres (bijvoorbeeld van Gmail of Hotmail), zodat je een goed overzicht kunt bewaren tussen je privé en betaalde mailtjes. Had je je al aangemeld bij spaarprogramma’s? Geen probleem, je kunt je e-mailadres bij de spaarprogramma’s altijd wijzigen.
Tip 2: Vink bij je aanmelding altijd zoveel mogelijk interesses aan. Meer interesses betekent meer reclame en dus ook meer geld.

Heb je een vraag en staat het antwoord niet op de veelgestelde vragen pagina, in de artikeltekst, of tussen de bestaande reacties? Gebruik dan het formulier hieronder. Je vraag wordt dan als reactie geplaatst zodat andere bezoekers mee kunnen lezen, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van onze redactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond Verplicht om je reactie te kunnen bevestigen, wordt niet getoond

Nog minimaal 200 tekens

Gebruik onderstaand formulier om een review te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond Verplicht om je reactie te kunnen bevestigen, wordt niet getoond

Nog minimaal 200 tekens

Reacties

Toon:
Er zijn geen reacties gevonden voor de door jou opgegeven zoekterm.
 • Annemieke D.

  Ik krijg geen aanmeld mail van euroclix en kan me ook niet fb aanmelden

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Annemieke,

   Voor hulp bij dat soort problemen kun je het beste gewoon even contact opnemen met de support van Euroclix zelf.

 • lina l.

  krijg je geen problemen met de belasting

 • Wouter H.
  4

  Spaarprogramma’s zijn geweldig. Ik ben nu 5 maanden lid van 3 verschillende spaarprogramma’s en heb al meer dan 350 euro ontvangen!

 • Marijke Jong d.

  mag je van verschillende spaarprogramma,s tegelijkertijd lid zijn ?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Marijke,

   Ja dat mag en is ook aan te raden, anders gaat het verdienen niet zo snel.

 • Marin F.

  Spaaractief is sinds pas veranderd met accountscore en doet net als spaarbron mensen bedonderen, ineens stond ik op 3,3 bij de accountscore, smerige rotstysteem gebruiken ze om mensen niet te kunnen uitbetalen en dit is diefstal!

  • Peter D.

   Zelf ben ik ook lid van SpaarActief en heb een score van 9.2. En ik lees alle mails dat wel maar doe 1 tot 2x per week een actie.

   Misschien wat actiever zijn? Als mij het lukt lukt het iedereen :)

 • Ted H.

  Ik woon als Nederlander in Zuid-Amerika, is het dan ook mogelijk om hier aan mee te doen?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Ted,

   Dat is helaas niet mogelijk, bij alle spaarprogramma’s heb je een Nederlands of Belgisch adres nodig.

   Zie anders ook vraag 4 op de veelgestelde vragen pagina voor info over welke verdien methoden ook vanuit het buitenland uitgeoefend kunnen worden.

   Succes :-)

 • Manon van Z.

  Ik doe nu 1.5 jaar mee met SpaarActief, en nu blijken ze een accountscore te hebben ingesteld; onder een score van 5.5 wordt niet uitbetaald.
  Nu zit ik op 10.68 spaarsaldo en uitbetaling zou zijn bij 12.50 euro. Maar mijn accountscore is 3.2 (zit toch dagelijks op die site). Heb ik recht op mijn tot nu toe opgebouwde 10.68?

  • Bram vd S.

   Vrees van niet. Wel jammer van ze, was een prima programma, maar nu twijfel ik om door te gaan.

 • Ben G.

  Ik ontvang momenteel uitkeringen van de overheid omdat ik geen werk heb. Kan het geld dat ik verdien met spaarsites ook ten koste gaan van deze uitkeringen?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Ben,

   In principe kan dat, zie ook de tweede vraag op de veelgestelde vragen pagina.

   • Ben G.

    Bedankt voor jullie antwoorden. Ik had nog een vraagje, kunnen spaarprogramma’s ook zomaar geld van je rekening afhalen als je hen je rekeningnummer hebt gegeven?

    • Geldverdienen.nl

     Dag Ben,

     Aanmelden en lid zijn is bij alle spaarprogramma’s volledig gratis: je kunt er alleen geld mee verdienen en het kan nooit geld kosten. En ook afmelden is altijd kosteloos mogelijk.

 • badr a.
  4

  80euro per jaar lijkt in het begin wel heel moeilijk, maar als je in het begin standvastig blijft en wat extra enquêtes maakt dan komt het wel goed.

 • prins G.

  vinden de betaling permaand plaats?
  of is het als je 32 mails krijg hb je er gelijk 15euro ?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Prins,

   Je kunt een uitbetaling aanvragen zodra je het uitbetalingsminimum hebt behaald, zie de meest rechter kolom van de tabel in de artikeltekst. Succes.

 • Oudere reacties laden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond Verplicht om je reactie te kunnen bevestigen, wordt niet getoond

Nog minimaal 200 tekens