Geld verdienen met spaarprogramma's

Laatst bijgewerkt: 27 februari 2017

Spaarprogramma’s zijn bedrijven waar je geld kunt verdienen met mailtjes lezen, banners klikken, meedoen aan acties en onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Het enige dat je nodig hebt is een computer en e-mailadres. Dit is de makkelijkste manier om zonder veel moeite online wat bij te verdienen.

Hoe werkt het?

Bij spaarprogramma’s spaar je geld met het ontvangen van reclame mailtjes. Je krijgt meestal 0,5 tot 5 eurocent per e-mail en kunt er vaak ook geld verdienen met klikken op banners, meedoen aan acties of onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Als je genoeg hebt gespaard (meestal zo’n €10) kun je een uitbetaling aanvragen.

Uitleg over geld verdienen met e-mailtjes lezen

De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders. Zo kunnen die adverteerders op een goedkope manier consumenten bereiken, en zo kunnen de spaarprogramma’s en hun leden geld verdienen.

Aan de slag (en verdien €11 aan bonussen)

In de tabel hieronder staan de beste spaarprogramma’s (met tussen haakjes de minimum leeftijd om mee te kunnen doen). Aanmelden is altijd gratis, verplicht je tot niets, en meestal ontvang je meteen een aanmeldbonus. De mailtjes kolom geeft aan hoeveel mailtjes je gemiddeld per maand kunt verwachten. De laatste kolom geeft aan bij welk bedrag je je verdiensten kunt laten uitbetalen. Wil je deze verdien manier rustig uitproberen? Begin dan met de top 5.

Spaarprogramma Score Bonus Mailtjes Uitbetaling
1. Euroclix  (12+)Topper!   € 1,50 84 € 10,00
2. CrazyMails  (18+)Topper!   € 1,25 61 € 12,50
3. BetaaldeMails  (18+)Topper!   € 1,00 90+ € 7,50
4. SpaarActief  (16+)Topper!   € 0,50 87 € 12,50
5. OnlineCashen  (18+)Topper!   € 1,25 90+ € 12,50
6. MyClics  (16+)   € 1,25 90+ € 12,50
7. Spaarbron  (18+)   € 0,50 49 € 6,50
8. Cash4Ladies (13+)   € 0,25 83 € 10,00
9. Jiggy  (16+)   € 1,00 31 € 7,50
10. Surfrace  (16+)   60 € 15,00
11. ZinnGeld  (16+)   € 0,10 32 € 15,00

De sterscores geven aan wat de beste spaarprogramma’s zijn. Zoals je ziet zijn dat niet automatisch de spaarprogramma’s die elke maand de meeste mailtjes sturen. Dat komt doordat de vergoedingen per mail verschillen en doordat je ook geld kunt verdienen op andere manieren naast mailtjes lezen.

Hoeveel kun je verdienen?

Per betaalde mail verdien je normaal gesproken 0,5 tot 5 eurocent. Als je net begint, alleen met de top 5 meedoet, netjes al je mailtjes klikt, maar verder niet meedoet aan acties en onderzoeken, dan kun je grofweg 80 euro per jaar verwachten te verdienen. Door met meer spaarprogramma’s mee te doen en op acties en aanbiedingen in te gaan kan dat verveelvoudigen tot een veel hoger bedrag.

Op de website geld-surfen.nl vind je overigens een overzicht van uitbetalingsbewijzen, ter bewijs dat de spaarprogramma’s echt uitbetalen, en dat je met spaarprogramma’s ook best veel geld kunt verdienen.

Is het echt gratis?

Meedoen met spaarprogramma’s is 100% gratis. De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders en met dat geld betalen ze hun leden uit.

Tips

Tip 1: Meld je aan met een nieuw gratis e-mailadres (bijvoorbeeld van Gmail of Hotmail), zodat je een goed overzicht kunt bewaren tussen je privé en betaalde mailtjes. Had je je al aangemeld bij spaarprogramma’s? Geen probleem, je kunt je e-mailadres bij de spaarprogramma’s altijd wijzigen.
Tip 2: Vink bij je aanmelding altijd zoveel mogelijk interesses aan. Meer interesses betekent meer reclame en dus ook meer geld.

Heb je een vraag en staat het antwoord niet op de veelgestelde vragen pagina, in de artikeltekst, of tussen de bestaande reacties? Gebruik dan het formulier hieronder. Je vraag wordt dan als reactie geplaatst zodat andere bezoekers mee kunnen lezen, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van onze redactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond Verplicht om je reactie te kunnen bevestigen, wordt niet getoond

Nog minimaal 200 tekens

Gebruik onderstaand formulier om een review te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond Verplicht om je reactie te kunnen bevestigen, wordt niet getoond

Nog minimaal 200 tekens

Reacties

Toon:
Er zijn geen reacties gevonden voor de door jou opgegeven zoekterm.
 • badr a.
  4

  80euro per jaar lijkt in het begin wel heel moeilijk, maar als je in het begin standvastig blijft en wat extra enquêtes maakt dan komt het wel goed.

 • prins G.

  vinden de betaling permaand plaats?
  of is het als je 32 mails krijg hb je er gelijk 15euro ?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Prins,

   Je kunt een uitbetaling aanvragen zodra je het uitbetalingsminimum hebt behaald, zie de meest rechter kolom van de tabel in de artikeltekst. Succes.

 • Amanda C.

  Hallo geldverdienen.nl

  Ben erg blij met jouw site, want heb er veel aan gehad. Ik ben nu een aantal maanden bezig met sparen en heb echt al een stuk meer verdiend dan de aangegeven 80 euro per jaar, die heb ik inmiddels al verdubbeld bij alleen euroclix in 5 maanden. Echt super bedankt, erg fijn dit extraatje in een lastige periode op het moment..

  Groetjes

  • Michel B.

   Hoi, Zo te horen ben jij goed bezig ;)
   Kan je me vertellen hoeveel tijd het je ongeveer in beslag neemt?
   Ben je de hele dag aan het klikken of bij wijze van een uurtje op de avond?

  • Geldverdienen.nl

   Dank voor je berichtje!

 • Jacob K.

  Hallo,

  Hoe kan ik me aanmelden bij BetaalDeMails?
  Zie nergens op de site waar ik me kan aamelden.
  Alvast bedankt voor antwoord :)

  • Geldverdienen.nl

   Dag Jacob,

   Dank voor het opmerken!, de link zou het nu weer moeten doen :-)

 • Lamel E.

  Hallo,
  Ik was benieuwd hoe je eigenlijk uitbetaald krijgt. Wordt dit gewoon overgemaakt op je rekening? Ik zie namelijk ook veel sites waar ze alleen tegoedbonnen geven, maar als je daar nooit komt heb je er ook niks aan natuurlijk.

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Lamel,

   Bij alle hierboven genoemde sites kun je gewoon uitbetaald worden op je bankrekening. Succes :-)

 • Frank A.

  Hey,

  Ik gebruik veel van bovenstaande websites en ik kan zeggen dat ze bijna allemaal hartstikke goed zijn! Alleen gebruik ik ook een die hier helaas niet erin staat maar zeker wel aan te raden is. De website heet -snip- ik heb inmiddels 4 keer een uitbetaling gevraagd en ook alle 4 gekregen.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Frank,

   Dank voor je suggestie. De link hebben we verwijderd omdat we spammers willen ontmoedigen, maar we zullen je suggestie absoluut gaan testen en indien terecht toevoegen.

 • Desmond F.

  Ik ben 15 jaar. Ik krijg ongeveer 1 mail per dag, maar ik kan nooit een enquête invullen. Licht het ook aan je leeftijd?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Desmond,

   Dat kan inderdaad aan je leeftijd liggen. Vaak worden enquêtes alleen naar een specifieke doelgroep gestuurd, een veel (maar niet altijd) gehanteerd criterium is dat deelnemers inderdaad volwassenen moeten zijn.

 • marco s.

  Erg leuk om te doen, vooral de enquêtes. Wat me wel erg opvalt is het verschil in verdienen tussen EuroClix en de rest. Bij Euroclix heb ik inmiddels in een week 12,50 Euro verdiend, waar de rest nauwelijks boven 1 euro uitkom.

  Hier lees ik niet veel over. Hoe kan het dat er zoveel verschil in EuroClix en de rest zit? Je zou denken dat je met de anderen uit de top 5 ten minste in de buurt moet kunnen komen.

  mvg,

 • Emma van B.

  hoe werkt het om bij euroclix een claim in te dienen? Is dit nodig om je clix te krijgen? Welke informatie hebben ze dan nodig?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Emma,

   Wat bedoel je met ‘een claim indienen’? Als je het minimaal benodigde aantal clix hebt verdiend moet je inderdaad zelf handmatig een uitbetaling aanvragen, maar dat staat duidelijk aangegeven op de site van Euroclix. Beantwoordt dit je vraag?

 • Stijn D.

  Hallo,
  Kan je bij EuroClix ook met PayPal laten uitbetalen?

  Gr.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Stijn,

   Dat is niet mogelijk. (bij andere spaarprogramma’s overigens ook niet)

 • Oudere reacties laden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond Verplicht om je reactie te kunnen bevestigen, wordt niet getoond

Nog minimaal 200 tekens