Geld verdienen met online poker

Laatst bijgewerkt: 12 maart 2023

Online poker is vooral populair omdat je er echt goed in kunt zijn en omdat je gratis aan de slag kunt met echt geld. Je zou niet de eerste zijn die gratis op internet is begonnen maar uiteindelijk z’n baan kan opzeggen. Het leren van een simpele winstgevende pokerstrategie kan bij Everest Poker.

Niet meer zo makkelijk als vroeger

De grote pokerhype van een aantal jaar terug is voorbij, maar ook vandaag de dag spelen er op elk moment van de dag nog altijd honderdduizenden spelers op de grote pokersites. Natuurlijk is niet iedereen winstgevend; waar de één wint, verliest een ander. Maar er zijn ook zat spelers die wel structureel winnen. Sommige van hen hebben van pokeren zelfs hun beroep gemaakt.

Helaas is geld verdienen met online poker vandaag de dag moeilijker dan het een aantal jaar terug was. Dat komt doordat online poker toen nog nieuw was, en gespeeld werd door een veel grotere groep beginners. De slechte spelers maakten verlies en zijn uiteindelijk grotendeels gestopt. De goede spelers die winst maakten zijn blijven hangen. De gemiddelde tegenstander is daardoor beter dan vroeger.

Maar nog steeds gratis te proberen

Gratis geld bij EverestPoker Alhoewel online poker minder makkelijk is dan vroeger, kun je het wel nog steeds gratis uitproberen. Je beste keus is dan Everest Poker. Je kunt daar namelijk gratis leren pokeren in hun ‘Poker school’ en daarnaast continu gratis deelnemen aan zogenaamde “Shasta’s”. Dat zijn gratis toernooitjes waarmee je wel gewoon echt geld kunt winnen.

De ‘€10 gratis’ waarover op de homepage van Everest Poker wordt gesproken is overigens een beetje misleidend. Die €10 krijg je namelijk pas als je een storting maakt. ALS je een storting maakt krijg je overigens naast die €10 ook een 200% bonus en vrijkaartjes voor een aantal grote online pokertoernooien. Stort je €25? Dan krijg je dus €85 (€25 + €50 bonus + €10) om mee te spelen.

Zo poker je gratis (voor echt geld):

 1. Meld je gratis aan via deze Engelstalige pagina.
 2. Login op de poker software, ga naar “Sit & Go’s” en meld je aan bij een tafel met de naam “Shasta”. De totale prijzenpot bij zo’n Shasta is €0,10 en het spel begint automatisch zodra er 10 deelnemers zijn. Elke toernooitje duurt gemiddeld een half uurtje. €0,10 lijkt misschien weinig, maar bedenk dat je met je winst uit Shasta’s natuurlijk weer verder kunt gaan spelen om je bankroll verder uit te bouwen. Je zou niet de eerste zijn die op deze manier helemaal gratis aan een succesvolle pokercarrière is begonnen.

Heb je een vraag en staat het antwoord niet op de veelgestelde vragen pagina, in de artikeltekst, of tussen de bestaande reacties? Gebruik dan het formulier hieronder. Je vraag wordt dan als reactie geplaatst zodat andere bezoekers mee kunnen lezen, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van onze redactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Gebruik onderstaand formulier om een review te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Reacties

Er zijn geen reacties gevonden voor de door jou opgegeven zoekterm.
 • Frank V.

  Ik kan niet inloggen. Op de site staat ingelogd echter als ik wil spelen lukt het inloggen niet. Hoe kan dat?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Frank,

   Voor dit soort vragen kun je het beste gewoon even contact opnemen met de support van Everest Poker zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens