Geld verdienen met artikelen schrijven

Laatst bijgewerkt: 30 maart 2023

Op speciale verzamelsites kun je zelfgeschreven artikelen toevoegen en dan meedelen in de advertentie inkomsten van die artikelen. Heb je nog wat oude boekverslagen of werkstukken op je computer staan? Of vind je schrijven gewoon leuk? Dan is dit een hele interessante online verdien manier.

Hoe werkt het?

Het begint met je gratis aanmelden bij een artikel-verzamelsite zoals InfoNu en daar eigen artikelen toevoegen. Je kunt denken aan boekverslagen en handleidingen, maar ook aan recepten, reisverhalen of bijvoorbeeld een informatief artikel over je hobby. De enige voorwaarde is dat je teksten uniek en zelfgeschreven zijn. Maar dat betekent niet dat je andere artikelen niet als bron mag gebruiken.

De helft van de tijd worden bij jouw artikelen jouw Google Adsense advertenties getoond, en elke keer dat een bezoeker op zo’n advertentie klikt verdien jij commissie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden bij Google Adsense en je unieke Adsense-code toevoegen aan je account op de artikel-verzamelsite. De opbrengsten van jouw advertenties komen dan automatisch in jouw Adsense account terecht. Aanmelden bij Google Adsense is gratis, maar je moet wel minimaal 18 zijn.

Waarom is dit zo’n interessante verdien manier?

Hoe langer je met deze methode bezig bent, hoe meer je zult gaan verdienen. Het grote voordeel van deze verdien manier is namelijk dat eens geschreven artikelen altijd blijven bestaan. Daar blijf je aan verdienen, ook als je geen nieuwe artikelen meer schrijft. Schrijf je steevast elke week een paar nieuwe artikelen? Dan kunnen je verdiensten op de lange termijn echt hoog oplopen.

Hoeveel kun je verdienen?

Dat ligt aan het aantal artikelen dat je hebt geschreven en aan de onderwerpen van je artikelen. Niet elk onderwerp brengt per klik evenveel op; je verdient meer aan kliks op advertenties bij artikelen over hypotheken dan aan advertenties bij artikelen over goudvissen. Helaas bestaat er geen lijst waarop je precies kunt zien hoeveel elk onderwerp oplevert. Het advies is daarom om bij voorkeur onderwerpen te kiezen waarvan je denkt dat ze interessant zijn voor adverteerders.

Gemiddeld brengt één artikel elke maand 50 cent tot een paar euro op. Dat lijkt in eerste instantie misschien weinig, maar is het zeker niet. Het betekent namelijk dat als je een jaar lang elke week 2 artikelen schrijft, je aan het eind van dat jaar een inkomstenbron hebt opgebouwd waarmee je de rest van je leven naar verwachting ruim 1000 euro per jaar verdient (als we uitgaan van €1 per artikel per maand):

 • 2 artikelen x 52 weken = 104 artikelen
 • 104 artikelen x €12 per jaar = 1248 euro per jaar

En zoals eerder aangegeven: eens geschreven artikelen blijven altijd bestaan en daar kun je dus aan blijven verdienen, elk jaar opnieuw!

Aanmelden bij een artikel-verzamelsite

De oudste, grootste en bekendste artikel-verzamelsite is InfoNu. Doordat InfoNu de meeste vaste bezoekers heeft liggen je verwachte inkomsten per artikel daar het hoogst. Een extra voordeel van InfoNu is dat je er met elk artikel kans maakt op prijzen, zoals laptops of iPads. Een overzicht van de te winnen prijzen vind je bij ‘InfoNu acties’ (rechts onderaan op je beheerpaneel-pagina).

Artikel-verzamelsite Score
1. InfoNuTopper!  
2. Leerwiki  
3. Foobie  

Minder bekende artikel-verzamelsites zijn Leerwiki en Foobie. Bij deze sites gaat geld verdienen precies hetzelfde als bij InfoNu, en ook bij deze sites moeten je artikelen uniek zijn. Je kunt elk artikel dus op maar één artikel-verzamelsite plaatsen. InfoNu is eigenlijk altijd de beste keus, omdat InfoNu veel meer bezoekers heeft dan de andere verzamelsites, en je verwachte verdiensten er daardoor ook hoger liggen.

Het voordeel van artikel-verzamelsites

Het grote voordeel van verzamelsites is dat zij uit zichzelf al een hele hoop bezoekers hebben. De artikelen die jij op zo’n site zet zijn daardoor verzekerd van bezoekers èn reclame inkomsten.

Heb je een vraag en staat het antwoord niet op de veelgestelde vragen pagina, in de artikeltekst, of tussen de bestaande reacties? Gebruik dan het formulier hieronder. Je vraag wordt dan als reactie geplaatst zodat andere bezoekers mee kunnen lezen, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van onze redactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Gebruik onderstaand formulier om een review te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens

Reacties

Er zijn geen reacties gevonden voor de door jou opgegeven zoekterm.
 • Don G.
  4

  Op infonu kun je je inmiddels niet meer aanmelden als nieuwe schrijver en ook bestaande schrijvers kunnen geen nieuwe artikelen meer plaatsen. Infonu heeft alles gearchiveerd, dus alle oude artikelen leveren nog wel iets op, maar eigenlijk belabberd weinig.

 • Iris L.

  En wat als je geen website hebt en je je aan wilt melden bij Google Adsense?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Iris,

   Dan is er eigenlijk ook geen reden om je er aan te melden. Om geld te kunnen verdienen met Adsense heb je een online “plek” nodig waar je Adsense advertenties kunt vertonen. Elke online plek heeft een URL (of het nou om een eigen website, een YouTube-kanaal, of een verzamelpagina op een artikel-verzamelsite gaat) en die URL kun je dan gewoon bij je aanmelding opgeven.

   Heb je nog geen “online plek”? Dan is de eerste step het creëren van die plek (of in bovenstaand geval, het schrijven van een aantal artikelen zodat je een eigen verzamelpagina krijgt). Daarna kun je je dan bij Adsense aanmelden.

 • Jacob E.

  Bij aanmelding bij Google Adsense wordt gevraagd naar een website. Wat als je zelf geen website hebt of, zoals bij mij, deze is aangemaakt in Wix?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Jacob,

   In dat geval kun je gewoon simpelweg je Wix-URL invullen.

 • Robbin V.

  Todio bestaat niet meer. Infonu is wel nog volop actief.
  Hier onderlaatst op aangemeld en de eerste artikelen staan online.

  Ze lijken het systeem verbeterd te hebben en zijn nu een stuk strenger met het keuren en publiceren van artikelen. Wanneer dit is ingegaan en hoelang het al is durf ik niet te zeggen. Ik ervaar dit in principe wel als een positief iets. Zo komt niet iedere zucht en scheet online en blijf het platform een goede imago houden. Hierdoor blijven mensen met kwalitatief goede artikels verdienen :)

  Ik had alleen verwacht/gehoopt dat ze de oudere zeer beknopte of ronduit slechte artikels zouden aanpakken. D.m.v. berichtje na auteur met verzoek deze up to date te brengen alvorens de verdiensten ervan vervallen.

  Wat wel jammer is, is dat addblockers een grote negatieve invloed hebben om deze verdiensten. Maar dat is te verwachten anno 2019 ^^

  • Geldverdienen.nl

   Hi Robin,

   Dank voor de input, de artikelinhoud is inmiddels aangepast.

 • Lazlo C.

  Beste,

  Ik beheer een grote groep op facebook waar we vaak informatieve bestanden voor maken en mensen hier in taggen wanneer ze vragen stellen die hierin omschreven staan. Is het mogelijk dat ik bv. deze bestanden van de site haal, upload bij bv. Infonu en de link plaats in zulke topics of gaan ze dan eerder denken (aan de hoeveelheid clicks) dat er iets niet klopt?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Lazio,

   Zolang je de mensen uit je Facebook-groep niet aanspoort op de advertenties bij de artikelen te klikken is dat volledig legaal en prima mogelijk. Succes :-)

 • Henk De J.

  In hoeverre vindt er controle plaats of iemand vanachter een verborgen ip op de advertenties bij zijn eigen artikels klikt?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Henk,

   Dergelijke controle vindt automatisch plaats door de algoritmes van Google Adsense en die algoritmes zijn zeer geavanceerd (Zie ook de laatste alinea op de pagina over Adsense).

   Die algoritmes zien het meteen als er “onnatuurlijke” bezoeken plaatsvinden (te hoog percentage klikkende bezoekers, kliks van een te hoog perentage verborgen IP-adressen, etc.). Lang verhaal kort: niet eens proberen, want je riskeert enkel het verlies van je inkomsten en een perma-ban bij Google Adsense.

 • Joan D.
  4

  Wil even opmerken dat je op infonu.nl wel erg veel moet schrijven om er een beetje aan te verdienen. Mijn 3 artikelen leveren per 6 dagen zo’n 3 a 4 cent op, dus reken je niet rijk! Bovendien zijn veel onderwerpen al besproken. Dus het vraagt best wel wat creativiteit, doorzettingsvermogen en tijd om hier een leuke inkomstenbron van te maken. Je hebt niet zomaar ca. 500 artikelen geschreven om bijv. een paar tientjes per maand te genereren!

  • Geldverdienen.nl

   Hi Joan,

   Ter informatie:
   1. Artikelen leveren normaal gesproken meer op naar mate je ze langer hebt. Naar mate ze langer bestaan en er meer reacties onder worden geplaatst zullen ze namelijk beter scoren in de zoekmachines.
   2. Je mag gerust artikelen schrijven over onderwerpen waarover anderen al geschreven hebben.

   Het zou super zijn als je over een half jaar nogmaals kan komen vertellen wat je artikelen hebben opgebracht :-)

   Succes

 • Gon van den b.

  Beste/
  Mag je in het artikel ook schuilnamen gebruiken i.p.v eigen namen. i.v.m de privecie .
  Als het om levens echte leef ervaringen gaat is dat misschien wel handig Zo kun je andere adviseren in een soort gelijke situatie en toch anoniem blijven.

  Werkt een artikel alleen als het gekoppeld kan worden aan reclames en adviesbureaus????

  • Geldverdienen.nl

   Hi Gon,

   Fictieve namen gebruiken is geen probleem :-)

   Zoals onder het kopje “Hoeveel kun je verdienen?” valt te lezen is het verdien-potentieel inderdaad niet voor alle onderwerpen gelijk. Uiteindelijk zullen er bij alle artikelen advertenties worden getoond, maar des te “duurder” die advertenties zijn, des te meer je uiteindelijk kunt verdienen. Een volledig overzicht van de verdiensten per onderwerp zijn er niet, maar deze site geeft wel een goed beeld van de belangrijkste categorieën om aan te denken.

 • Christine De C.

  hallo, ik schrijf al geruime tijd op plazilla/tallsay.
  Het betreft vooral reisverhalen en veel (eigen) foto’s.

  Ik zou ev. afmelden en mijn artikelen op infoNu willen plaatsen.(omdat ik weet dat de schrijfsels bij infoNu uniel moeten zijn)
  Kan dat?
  Mogen er artikelen zijn mét foto’s op infoNU?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Christine,

   Dat kan ja. En ja, bij InfoNu heb je de mogelijkheid afbeeldingen (of andere elementen, zoals tabellen of google-maps-kaarten) in je tekst te verwerken.

   Succes :-)

 • Sinem C.

  Hallo, ik ben 14 jaar oud en ik wil geld verdienen. Hebben jullie een werk voor mij? Me leeftijd kan wel jong zijn, maar heb heel veel verstand van alles.

  Met vriendelijke groet,
  Sueda Cadirci

 • Sanne D.

  Ik heb me gisteren aangemeld bij InfoNu.
  Nu staat er bij mijn gegevens dat mijn account nog niet geverifieerd is. Iemand een idee wanneer dit wel zo is?

  Alvast bedankt.

  • Geldverdienen.nl

   Dag Sanne,

   Normaal gesproken gebeurt dat op de eerste volle werkdag. Als je je op vrijdag(avond) hebt aangemeld, kan het dus eventueel tot maandag(avond) duren.

 • Marie-Astrid V.

  Dank je wel voor jullie heldere overzicht! Een vraag m.b.t. het schrijven van artikelen: mag een blog ook gewoon op je eigen website staan, als je via info.nu publiceert?

  Met vriendelijke groet,
  Marie-Astrid

  • Geldverdienen.nl

   Hi Marie-Astrid,

   Goede vraag, het antwoord is helaas dat dat niet mag. Alle artikelen op verzamelsites als Infonu moeten namelijk uniek zijn en dat betekent dat je ze niet ook op andere sites mag zetten, niet op andere verzamelsites en ook niet op andere eigen sites of blogs.

 • Gonny De v.

  Goedendag,
  Mijn vraag zit eigenlijk zo,ik heb een vrij heftig leven achter de rug.
  Ik heb het nu allemaal wel weer een beetje op de rails,maar goed het kan altijd beter.
  Ik zou heel graag een soord boek of steeds een stuk verhaal willen schrijven over hoe alles is gegaan in mijn leven.
  Zo is het ook dat ik graag ouders wil uit leggen dat het iet hun schuld is,bvb als hun kind aan de drugs of in de gevangenis komt.
  Dat je als ouder veel dingen moet laten of juist niet moet doen wat er wal door zogenaamde professionele hulpverleners word gezegd.
  Dat er ook voor de ouders hulp is en voor het kind hoe jong ze ook zijn.
  Dat ze sneller dingen kunnen herkennen enz.
  Ik zou daar zo graag wat mee willen doen maar zit ik hier wel goed,als ik zo iets zou willen doen?
  Zo nee wat kunt u me mischien aanraden en zo ja weet ik niet hoe te beginnen.
  Mvg Gonny

  • Geldverdienen.nl

   Hi Gonny,

   Je kunt waarschijnlijk het beste beginnen met eerst eens alles op papier zetten. Als het af is en je denkt dat het zodanig goed is dat het uitgegeven zou worden kun je het vervolgens eens naar een uitgever doorsturen. Meer info ook hier. Succes!

   • Gonny De v.

    Dank je wel voor het antwoord.
    Gr Gonny

 • Rian C.

  Hallo, Ik wil een account aanmaken bij Google Adsense, maar daar vragen ze naar mijn website (zonder website kom ik niet verder) Moet ik een echte website daarvoor aanmaken?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Rian,

   Bij Adsense kun je inderdaad pas een account aanmaken als je een site met wat content hebt; wat je dient te doen is gewoon eerst een paar artikelen bij Infonu uploaden en vervolgens kun je de URL van je Infonu-kanaal bij Adsense opgeven.

   Succes :-)

 • Sonja de R.

  Ik zou graag schrijven over mijn eigen leven en vooral over hoe het voelt bij het verliezen van een kind. Kan dit en is daar iets mee te verdienen? Groetjes Sonja

  • Geldverdienen.nl

   Dag Sonja,

   Dat kan zeker en is zelfs een goed onderwerp; omdat er maar weinig artikelen over bestaan zul je namelijk ook relatief weinig concurrentie van andere artikelen hebben. Succes :-)

 • Tijs B.

  Maar, Als je op zoon manie geld verdient. Hoe komt dat geld dan op je bankrekening ofzo?

  Beste groeten Tijs

  • Geldverdienen.nl

   Hi Tijs,

   Google Adsense betaalt automatisch 1 keer per maand je volledige saldo via bankoverschrijving uit, mits dat saldo 70 euro of hoger is.

   De extra ‘affiliate’ verdiensten die je bij Infonu kunt verdienen worden ook gewoon op je bankrekening uitbetaalt; dat kun je aanvragen zodra dat saldo minimaal 50 euro is.

 • Rian V.

  Hallo, weten jullie of er ook een internationale equivalent is van info.nu met artikeln in het Engela of het Spaans?
  Bedankt!

  • Geldverdienen.nl

   Dag Rian,

   Een Engelstalig alternatief is Hubpages. Zie ook het antwoord op de vraag van Eef van 19 januari 2015. Succes :)

 • Ben G.

  Kun je een adsense account aanmaken als je een AdBlocker gebruikt?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Ben,

   Ja dat kan in principe gewoon. Je kunt echter geen Adsense advertenties zien op sites waarop je je Adblocker aan hebt staan.

 • Stef N.

  Beste geldverdienen.nl,

  Steeds vaker gebruiken mensen AdBlocker, zit tegenwoordig zelfs standaard op veel computers vooraf al geïnstalleerd. Ik kan mij zo voorstellen dat daardoor de inkomsten van tekstschrijvers op infonu.nl daar de laatste tijd wel last van hebben. Mensen met een YouTube kanaal verdienen nu nog slechts 10% van wat ze ongeveer 5 a 10 jaar geleden verdienden. In hoeverre zijn de inkomsten van tekstschrijvers die afhankelijk zijn van AdSense inkomsten hierdoor gedaald?
  Op Infonu beweren ze dat je je leven lang zou kunnen blijven verdienen met online geschreven artikelen, maar als een artikel op een gegeven moment op plek nr. 10.000 staat, hoe kan men dat artikel dan nog vinden en hoe komen ze aan de cijfers dat artikelen levenslang geld blijven opleveren?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Stef,

   Wat betreft je laatste vraag; de meeste bezoekers komen uiteindelijk via Google binnen. Het geeft absoluut een extra boost als je artikel ook hoog in de rankings Infonu staat, maar nodig is dat niet.

   Aangaande Adblock; geen idee hoe negatief dat effect is. Onze artikelen hebben in ieder geval redelijk stabiele inkomsten. Stel je vraag anders eens op het eigen forum van infonu.nl, daar zitten vast echt grote gebruikers met meer ervaring. Succes.

 • Finidi S.

  Hallo! Moet je voor het schrijven van een artikel controleren of dit exacte onderwerp al bestaat of maakt dit niet uit zolang je het zelf schrijft?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Finidi,

   Zolang je het artikel zelf geschreven hebt maakt dat niets uit! Succes :-)

 • Joost B.

  Beste,

  Ik wil me aanmelden bij Google Adsense maar dan vraagt hij om de URL van mijn website. Ik heb geen eigen website maar hoe moet ik dat dan doen?
  Ik wilde me graag inschrijven op InfoNu om artikelen te schrijven.

  Ik zie je reactie graag tegemoet.

  Vriendelijke groet,
  Joost

  • Geldverdienen.nl

   Hi Joost,

   Je kunt je inderdaad pas bij Google Adsense aanmelden als je een website hebt. Als je via InfoNu werkt dien je gewoon de URL van je Infoteur-pagina op te geven.

   Dat betekent inderdaad dat je eerst een paar artikelen moet schrijven voordat je je bij Adsense kunt aanmelden. Zie ook het antwoord op de vraag van Max van 16 april 2016. (Even zoeken op ‘5 artikelen’ in het zoekvenster hierboven)

 • Jolan M.

  Beste,

  Ben momenteel bezig met een universitaire studie, maar zou via deze weg toch graag een centje bijverdienen. Omtrent ‘Google Adsense’, zou ik graag willen weten welke risico’s eraan verbonden zijn, en of het effectief betrouwbaar is. Is er een bepaald bedrag dat je moet betalen om je daarop in te loggen? En hoe gebeurt het dan juist inzake storten van geld?

  Alvast bedankt om mij hierbij te helpen!

  Greets

  • Geldverdienen.nl

   Hi Jolan,

   Meer informatie over Adsense in het specifiek staat op de Google Adsense pagina.

   Adsense is honderd procent betrouwbaar en je kunt er alleen geld mee verdienen. Zelf geld storten is niet mogelijk en jouw vraag daarover dan ook niet van toepassing. Meedoen kost niets, maar wel wordt je -zoals in de artikeltekst te lezen valt- pas uitbetaald als je minimaal €70 hebt verdiend.

   Succes :-)

 • Ineke van B.

  Hallo,

  Ik ben benieuwd naar het antwoord op de volgende vragen:
  1. of ik artikelen die ikzelf heb geschreven voor mijn eigen website ook zou mogen gebruiken? De volledige rechten van die teksten liggen dus bij mij en niet bij een ander.
  2. mocht het zo zijn dat ik niet een artikel mag plaatsen dat al op mijn website is geplaatst, mag ik dan wel het artikel bewerken en dan deze versie aanbieden?
  3. mag ik als username ook mijn bedrijfsnaam gebruiken?

  Alvast bedankt voor je reactie!

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Ineke,

   1. De regel bij InfoNu is dat je artikel op het moment van publicatie uniek moet zijn, wat je daarna met het artikel doet staat je vrij.
   2. Mits aan bovenstaande regel wordt voldaan dan mag dat.
   3. Dat mag.

   Overigens kun je je wel afvragen of het verstandig is artikelen op verzamelsites en je eigen website te plaatsen; Google rankt websites met unieke artikelen namelijk veel hoger dan wanneer artikelen niet uniek zijn. Door je website’s artikelen ook op InfoNu te plaatsen zou het dus kunnen dat je website minder bezoekers uit Google krijgt; de vraag is of dat het waard is. Succes in ieder geval!

 • Gai A.

  Goedendag,
  Ik heb een recept bedacht wat bijna net zo lekker is maakt van een bekende fastfooodketen.
  Ben er bijna van overtuigd dat mijn artikel veel gelezen zou worden, maar zijn er geen risico’s aan verbonden als plagiaat?

  Alvast bedankt voor je reactie!

  Vriendelijke groeten,
  Gai

  • Geldverdienen.nl

   Hi Gai,

   Als je het zelf hebt geschreven en (ook inhoudelijk) niet hebt gekopiëerd, dan is er niets om je zorgen over te maken. Plagiaat is vrij eenvoudig; kopieer je iets van iemand anders zonder toestemming en bronvermelding, dan zou je strafbaar bezig kunnen zijn.

   • Gai A.

    Dank voor de snelle reactie!

    Maar ik heb mijn vraag niet goed gesteld..
    Mijn vraag is: Kan ik bijvoorbeeld aangeklaagd worden door de wereldbekende fastfoodketen als ik hun recepten openbaar maak?

    • Geldverdienen.nl

     Theoretisch ja..

 • Carmen B.

  Als je bij GoogleAdsense hebt ingelogt en bent geaccepteerd. Begin je met het schrijven van artikelen, krijg je dan per keer dat er op je artikel wordt geklikt geld?

  Gaat dat geld meteen naar je GoogleAdsense account?

  Hoe krijg je het geld vanaf je GoogleAdsense account naar je rekening?

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Carmen,

   Ja, je krijgt betaald per klik.

   Je (geschatte) verdiensten zijn vrijwel gelijk zichtbaar in je Google Adsense account, maar voordat het uiteindelijk uitbetaald wordt kan daar wel nog een kleine correctie vanaf gaan.

   Google Adsense betaalt gewoon uit op je bankrekening, je kunt dat instellen in het betalingen-gedeelte; inloggen op Adsense, en dan rechtsboven op het tandwieltje klikken.

   Zie anders ook de adsense pagina: https://www.geldverdienen.nl/google-adsense/

   Succes!

 • Fadoua N.

  1. Is 2 per week het maximale advertentie waarvoor je betaalt kunt krijgen of is er geen limiet?
  2. En mag het ook alleen recepten zijn of moet er variatie zijn?
  3. En wat verdient een recept ongeveer per maand, wanneer je er 2 per week plaatst?
  4. En wordt je maandelijks uitbetaald?

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Fadoua,

   1. Er is geen limiet, twee per week is enkel een suggestie omdat dat makkelijk vol te houden is en toch op den duur een goede inkomstenstroom op gang brengt.
   2. Er hoeft geen variatie te zijn.
   3. Geen flauw idee en dat is ook nergens op te zoeken..
   4. Google Adsense betaalt je maandelijks uit mits je saldo minimaal €70 euro is. De eerste maand(en) zullen je vermoedelijk niet meteen €70 per maand verdienen, maar als je dat uiteindelijk wel lukt wordt je inderdaad maandelijks uitbetaald. In de periode dat je geen €70 per maand verdient vervallen je verdiensten overigens niet, ze worden dan gewoon steeds meegenomen naar de volgende maand.

 • Thijs E.

  Hallo,
  Ik was even benieuwd hoe het zat met je eigen vermelding. Als ik bijvoorbeeld die artikelen zou gaan schrijven. Ben ik dan overal verplicht mijn naam erbij te zetten? Ik ben er gewoon niet zo fan van dat iedereen mijn naam er met dikke letters bij ziet staan. Kan ik mijn achternaam er bijvoorbeeld ook gewoon uit laten als ik zo’n artikel plaats of is dit een domme vraag. Ik vind het laat maar zeggen niet erg dat infonu dit ziet, maar dat iedereen die dit artikel leest weet dat het van mij afkomstig is, dat lijkt me niet echt wat.
  In ieder geval alvast bedankt!

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Thijs,

   Op Infonu wordt nergens de werkelijke naam van de auteur van een artikel genoemd, enkel de username is zichtbaar. Als je als username niet je echte naam kiest zullen bekenden dus niet kunnen zien dat het artikel van jou afkomstig is.

   Succes :)

 • Max N.

  Hallo,
  Ik zat op de site van infonu te kijken wat betreft de google adsense. Hierop las ik dat het pas mogelijk is vanaf 5 artikelen? Klopt dit of kan je ook bij je eerste artikel adsense gebruiken.

  • Geldverdienen.nl

   Hi Max,

   Goed gespot, dit is iets wat InfoNu recentelijk explicieter is gaan vermelden. 5 is overigens geen echt hard getal, maar het klopt dat Google Adsense je pas toelaat als ze je interessant genoeg vinden en je naar hun mening voldoende content hebt. De ervaring van Infonu is blijkbaar dat die grens voor de meeste schrijvers bij 5 artikelen ligt, maar dat zal zeker ook afhankelijk zijn van de lengte van je artikelen. Als al je artikelen lang zijn dan is 3 mogelijk al genoeg, zijn ze allemaal behoorlijk kort dan moet je wellicht meer richting de 6-7 denken.

   Vergeet overigens niet dat dit een verdien manier is die vooral goed op de lange termijn werkt; het pas na een paar weken kunnen activeren van je eerste advertenties maakt binnen dat grote lange termijn plaatje niet zoveel verschil. Bovendien zou je het kunnen zien als een motivatie om snel al meerdere artikelen te schrijven. Succes :)

 • Martha W.

  Vroeger schreef ik voor een blad. Mag ik artikels daaruit opsturen?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Martha,

   Helaas, dat mag niet. De artikelen op InfoNu moeten uniek zijn (dat betekent dat ze niet ook nog ergens anders gepubliceerd mogen zijn, ook als dat offline is), en bovendien liggen de volledige rechten van die oude artikelen vermoedelijk bij dat blad en niet meer bij jou..

 • Co de V.

  Is deze site ook interessant voor artikelen over management, leiding geven, communicatie, teambuilding enz.?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Co,

   Zeker, juist dat soort onderwerpen waar weinig mensen iets vanaf weten maar veel mensen graag meer over willen weten kunnen veel bezoekers en dus inkomsten genereren.

   In principe zijn alleen de volgende artikelen niet toegestaan (en daarmee niet interessant): artikelen die aansporen op advertenties te klikken, die illegale activiteiten stimuleren, en artikelen over porno.

 • Claire L.

  Hoi,

  Hebben jullie nog een tip voor een site die vergelijkbaar is met infonu, maar dan in het engels? Ik schrijf namelijk liever in het engels :)

  Bedankt!

  • Geldverdienen.nl

   Hi Claire,

   Een Engelstalig alternatief is Hubpages. Zie ook het antwoord op de vraag van Eef van 19 januari 2015. Succes :)

 • Joffrey M.

  Jarenlang verdienen aan een artikel, hoe werkt dat precies?

  Een artikel dat ik nu publiceer, wordt dat over 10 jaar nog gelezen? Staan daar dan nog advertenties bij waarop geklikt kan worden?

  Hoor graag meer info hierover, veel dank voor reactie.

  • Geldverdienen.nl

   Dag Joffrey,

   Dat kan zeker, zie ook de artikelen toplist op top.infonu.nl. Daar zie je o.a. een heleboel artikelen uit 2006 en 2007 (toen Infonu net gestart was) die ook vandaag de dag nog een heleboel reacties (en dus nog veel meer views) weten te generen.

 • NIgel P.

  Op het moment dat je 2 artikelen per week voor een jaar lang schrijft, verdien je 1248 per jaar. Als je dit het jaar erop ook doet verdien je dan 2496 per jaar enzovoort?

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Nigel,

   Als je ook in het tweede jaar elke week 2 nieuwe artikelen schrijft dan is dat inderdaad mogelijk.

 • Madelon J.

  Ik bezoek veel verschillende steden, hotels en concerten. Mag ik hier gewoon over schrijven, met artiestennaam en hotelraam? Of is dat dan weer ‘strafbaar’?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Madelon,

   Dat mag zeker, op het gebruik van artiesten-, hotel- en andere namen in artikelteksten zit geen copyright. Zolang je geen eigen domeinnamen registreert met dat soort namen erin is er niks aan de hand. Het gaat er uiteindelijk vooral om dat je teksten zelf geschreven zijn en er inhoudelijk niks is kopieert.

   Reviews schrijven is overigens echt een prima strategie, want dat type informatie vinden veel mensen interessant. Succes :-)

 • wim van den b.

  mag je over alles schrijven

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Wim,

   Niet alle onderwerpen zijn toegestaan in verband met het feit dat Google Adsense daar eisen aan stelt; niet toegestaan zijn bijvoorbeeld artikelen die aansporen op advertenties te klikken, die illegale activiteiten stimuleren, of over porno gaan.

 • Noella G.

  Hallo,

  Moet je over de inkomsten vanuit adsense, belasting betalen? Dus, aangeven bij de belastingdienst?

  Groetjes, No

  • Geldverdienen.nl

   Hi Noella,

   Uiteraard, voor meer uitleg zie de meest gestelde vraag op de veelgestelde vragen pagina. Succes.

 • Martha Van der W.

  Hoe koppel ik mijn gegevens voor Todio aan een google adsense? Ik heb de code nog niet gekregen…

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Martha,

   Als je bent ingelogd bij Todio ga je in het menu aan de linkerkant onder het kopje ‘Instellingen’ naar de optie ‘Adsense’. Daar dien je vervolgens je de publisher-code van je Adsense account in te geven.

   In je Adsense account zie je die publisher-code door in te loggen en dan rechtsboven op je e-mailadres te klikken. Er verschijnt dan een code die begint met ‘pub-‘ en vervolgens uit 16 cijfers bestaat. Die 16 cijfers moet je bij Todio in het publisher-code veld invoeren.

   • Martha van der W.

    Ik probeer mijn publishercode te weten te komen maar ik kan met de beste wil van de wereld niet ontdekken waar rechtsboven mijn e-mailadres in het adsense account staat! Ik wil toch echt graag serieus aan de slag.Ik wil graag wat duidelijkheid; ik ben ingelogd, waar moet ik dan op m’n adsense account inloggen?

    • Geldverdienen.nl

     Dag Martha,

     De uitleg in de vorige reactie kan helaas niet duidelijker..

     Inloggen bij Adsense doe je hier. Na het klikken op je e-mailadres ziet het er dan zo uit:

 • Bart D.

  Mag je artikelen van je eigen blog op InfoNu plaatsen?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Bart,

   Alle artikelen die je plaatst op InfoNu moeten uniek zijn. Dat betekent dat zo’n artikel niet ergens anders op het internet ook al mag staan.

   Het antwoord op je vraag is dus: Nee, tenzij je op het moment dat je het artikel toevoegt aan Infonu je het artikel op je eigen blog verwijdert.

 • jiske v.

  Ik ben pas 13 jaar (bijna 14), kan ik dit dan wel gewoon doen. ik kan best goed schrijven…

  • Geldverdienen.nl

   Hi Jiske,

   Om geld te kunnen verdienen met artikelen schrijven heb je een Google Adsense account nodig, en de minimumleeftijd daarvoor is 18 jaar. Echter kun je ook prima vragen of je daar een account mag aanmaken op de naam van bijvoorbeeld één van je ouders. Met Google Adsense kun je namelijk alleen maar geld verdienen en het kan nooit geld kosten, dus de meeste ouders vinden dat niet zo’n probleem.

   Zie anders ook de vijfde vraag op de veelgestelde vragen pagina voor meer informatie en andere ideeën over geld bijverdienen als je minderjarig bent. Succes :)

 • Lindsey V.

  Hallo

  Klopt het zo dat alle artikelen objectief moeten zijn? Dus geen artikelen waarin je je eigen mening geeft?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Lindsey,

   Dat klopt inderdaad, artikelen moeten objectief en informatief zijn. In principe vallen daar drie soorten inhoud onder: aan elkaar geschreven feiten, encyclopedische informatie alsook, en overige informatieve inhoud (bijvoorbeeld tips).

   Overigens worden alle artikelen altijd gekeurd voordat ze worden gepubliceerd, dus voor voorbeelden van wat wel en niet is toegestaan kun je gewoon bladeren door de bestaande artikelen op de artikel-verzamelsites.

   • Lindsey V.

    Hallo,

    Bedankt voor de reactie. Klopt het dat je minimaal 5 artikelen op de website moet hebben voordat je een google adsense account er aan kan koppelen?

    • Geldverdienen.nl

     Hi Lindsey,

     Vijf artikelen is geen vaste regel maar in de praktijk komt het daar wel ongeveer op neer.

     De reden is dat als je Adsense account nieuw is hij eerst nog goedgekeurd moet worden door een medewerker van Google. En zo’n medewerker doet dat meestal pas als je account iets aan minimum activiteit vertoont (een minimum aantal advertentieweergaves vanaf verschillende computers, locaties, etc.). In de praktijk is het vaak zo dat bij minder dan 5 artikelen je nog te weinig activiteit vertoont en je daardoor nog niet door de keuring heen komt.

     Klik overigens nooit op je eigen advertentie, ook niet in de hoop dat keuringsproces te versnellen, want je riskeert dan een levenslange ban. Zie ook de laatste alinea op de google adsense pagina.

 • Adriaan Johan K.

  Hallo,
  De artikelen die ik wil publiceren op de verzamelsite Infonu, moeten die eerste elders op internet gepubliceerd staan of kan je ook artikelen op Infonu publiceren die nog nergens staan, dwz die alleen op je eigen computer staan?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Adriaan,

   De artikelen *moeten* zelfs uniek zijn, dwz ze mogen niet eens al ergens anders gepubliceerd zijn. Die regel geldt overigens niet alleen bij InfoNu maar bij alle artikel-verzamelsites, zie de een-na-laatste alinea van de artikeltekst.

 • Guus B.

  Hallo,

  Wat ontbreekt in het artikel is het feit dat Google Adsense je aanmelding niet zonder meer accepteert. Je moet daarvoor aan bepaalde voorwaarden voldoen inhoudelijk en qua bezoekers aantallen.

  Voor degene die deze wijze van geld verdienen, komt dat vanzelf bij het bestuderen tegen, maar het zou het artikel verrijken om dit toe te voegen.

 • Barbara De F.

  Ik woon in Zuid-Amerika. Kan ik worden uitbetaald op een rekening hier?

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Barbara,

   Wij kunnen niet uit ervaring spreken, maar dat zou in principe wel gewoon moeten kunnen; Adsense is wereldwijd actief.

 • Buddy S.

  Hoe vaak wordt je uitbetaald? Per maand of per jaar?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Buddy,

   Adsense betaalt één keer per maand uit, mits je accountsaldo op dat moment minimaal €70,00 is. Is je saldo minder dan gaat het mee naar de volgende maand, net zo lang totdat je de 70 euro (of meer) wel hebt behaald en je saldo kan worden uitbetaald. Zie voor meer uitleg de google adsense pagina.

 • Eef R.

  Ik vraag me af er ook engelstalige sites zijn zoals infonu, waarbij het bereik veel groter is? Ik spreek en schrijf vloeiend Engels dus dat zou eventueel een goede optie zijn. Enig idee?

  • Geldverdienen.nl

   Hi Eef,

   De beste Engelstalige artikel-verzamelsite is vermoedelijk Hubpages. Die werkt vrijwel hetzelfde als Infonu.

   Het is echter maar de vraag of je met Engelse artikelen ook automatisch meer verdient. De concurrentie die je met een Engelstalig artikel aangaat is immers ook vele malen groter dan de concurrentie die van toepassing is op een willekeurig Nederlandstalig artikel (op het internet bestaan vele duizenden keren meer Engelstalige dan Nederlandse sites en artikelen..), en daardoor is de kans dat je artikel goed rankt in zoekmachines (en jij daardoor veel bezoekers en verdiensten binnenhaalt) waarschijnlijk ook een stuk moeilijker.

   Succes in ieder geval!

 • Morris A.

  Als je minderjarig bent en je maakt een google AdSense account aan kan je het geld wat je verdiend dan wel uitgeven of kan dat dan alleen als je 18 bent

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Morris,

   Als je minderjarig bent is het aanmaken en hebben van een account bij Google Adsense in z’n geheel niet toegestaan. Doe je dat toch en komt Google erachter (bijvoorbeeld via je gegevens bij andere Google diensten zoals Gmail of YouTube), dan wordt je account bevroren en krijg je meestal een levenslange Adsense ban.

   Als je minderjarig bent en toch geld wilt verdienen met Google Adsense dan is het verstandigste om één van je ouders te vragen of je een account op zijn of haar naam mag aanmaken. Zodra je 18 bent kun je dan een eigen account maken.

 • Gerben N.

  Beste,
  Is het mogelijk, om welke reden dan ook, ten alle tijde door jezelf geplaatste en geschreven artikelen weer te verwijderen?

  Vriendelijke groet,
  Gerben

  • Geldverdienen.nl

   Dag Gerben,

   Ja, dat is altijd mogelijk :)

 • Veerle B.

  Hoi,

  Als je minderjarig bent, maar je zet het AdSense account wel op de naam van je ouders, moet je het dan ook opgeven bij de belastingdienst?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Veerle,

   Goede vraag. Het feit dat je verdiensten worden uitbetaald op een bankrekening van je ouders is voor de Belastingdienst eigenlijk irrelevant, het gaat erom wie het heeft verdiend. Je ouders zouden het wel kunnen aangeven, maar het is slimmer om dat gewoon op je eigen naam te doen. Ervan uitgaande dat je geen andere inkomsten hebt kun je namelijk 6035 euro belastingvrij bijverdienen, ook als je minderjarig bent. Zie ook de belasting vraag op de veelgestelde vragen pagina.

   Wel is er iets anders om rekening mee te houden, en dat is de kinderbijslag. Je mag als minderjarige maximaal 1266 per kwartaal bijverdienen (iets meer dan 5000 euro per jaar). Verdien je meer dan dat bedrag dan hebben je ouders geen recht meer op kinderbijslag. Zie deze uitleg van de SVB.

   De beste aanpak is dus om je bijverdiensten op je eigen naam aan te geven (als ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’ zoals op de veelgestelde vragen pagina uitgelegd) èn om ervoor te zorgen dat je in een kwartaal nooit meer dan 1266 euro verdient. Verdien je in een kwartaal onverhoopt toch teveel dan is altijd nog een uitweg om je ouders de bijverdiensten voor dat kwartaal op te laten geven; dan betaal je er wel 36,5% tot 52% belasting over (afhankelijk van het inkomen van je ouders), maar dan gaat de kinderbijslag in ieder geval niet verloren.

   Tot slot, zolang je maar een paar honderd euro bijverdient kun je ook overwegen geen belastingaangifte te doen. Je zult immers toch geen belasting hoeven te betalen en de Belastingdienst zal er daarom waarschijnlijk geen problemen van maken als je geen aangifte hebt gedaan. Maar veiliger is het uiteraard om dat wel gewoon te doen. Want strict wettelijk behoor je dat altijd te doen, ook als je niets hoeft af te dragen.

   Succes!

 • dennis p.

  Beste, ik las zonet hoe dit in zijn werk gaat. Klinkt leuk maar ik stel me de vraag HOE je eigenlijk geld verdient? Door het toelaten van de google adsense advertenties? Of pas als iemand je artikel bezoekt en op een google adsense advertentie klikt? Dit staat niet duidelijk in de uitleg die jullie geven. Daarom dat ik deze als vraag instuur.

  Hartelijk dank voor uw snelle reactie!

  Dennis

  • Geldverdienen.nl

   Dag Dennis,

   Je verdient inderdaad alleen geld als er iemand op een advertentie bij je artikel klikt. De advertenties die worden vertoond worden automatisch door Google Adsense aangepast aan de inhoud van je artikel. Voor meer uitleg over hoe Google Adsense werkt zie de google adsense pagina.

   Zelf op je eigen advertenties klikken is overigens (uiteraard) verboden en ten strengste af te raden: Google is heel geavanceerd en heeft op basis van je locatie, IP-adres, etc., dat soort fraude meteen door. Je krijgt dan een levenslange Google Adsense ban, je saldo wordt bevroren en niet uitbetaald, en ook toekomstig gebruik van andere Google diensten kan problematisch worden.

   • Melvin v.

    Beste Geldverdienen.nl,

    Geldt dit ook als je vanuit een ander ip (bijvoorbeeld op de computer van je ouders of vriendin) op de advertenties klikt? Dit lijkt me lastig te achterhalen voor Google.

    • Geldverdienen.nl

     Hi Melvin,

     Zeker. Google’s algoritmes zijn enorm geavanceerd en het letten op IP is nog maar het begin. (Extreem voorbeeld: je gebruikt vast wel eens een product van Google op je mobiele telefoon en je vriendin ook; als Google ‘ziet’ dat die telefoons vaak dicht bij elkaar zijn dan weten ze ook dat je elkaar kent.)

     Lang verhaal kort: Als het er statistisch op lijkt dat er bij de klikken op jouw advertenties wordt gefraudeerd, dan heb je een probleem. Niet doen dus.

 • Isa V.

  Ik ben 14 en vind het leuk om te schrijven. Mag ik ook een account op mijn ouders naam zetten ook al ben ik nog maar 14

  • Geldverdienen.nl

   Hallo Isa,

   Bij Infonu mag je gewoon een eigen account aanmaken, ook al ben je pas 14. Maar voor het aanmaken van een account bij Google Adsense kun je inderdaad wel het beste even één van je ouders lief aankijken.

   Overigens kun je met een Google Adsense account alleen maar geld verdienen en kan het nóóit geld kosten, dus dat zou de geruststelling voor je ouders moeten zijn om je daarbij te helpen.

   Succes in ieder geval!

 • Daniël S.

  Is het mogelijk om 1 adsense account aan meerdere infonu accounts te koppelen?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Daniël,

   Ja in principe kan dat gewoon zonder problemen. Maar waarom zou je dat willen doen?

   Het omgekeerde is overigens niet mogelijk: meerdere adsense accounts aan 1 infonu account koppelen.

 • Jan J.

  Moet je echt persé 18 zijn en kunnen ze dat controleren?
  Ben nu namelijk 16 maar zou het wel leuk vinden om te doen

  • Geldverdienen.nl

   Hi Jan,

   Als Google erachter komt dat je leeftijd niet klopt dan worden je verdiensten niet uitbetaald, het is daarom niet aan te raden daarover te liegen. Wat je beter kunt doen is je ouders vragen of je een account op hun naam mag aanmaken. Met Google Adsense kan alleen geld verdiend worden en het kan niet geld kosten dus de meeste ouders vinden dat geen probleem.

 • JAN v.

  moet ik deze inkomsten inbrengen bij de belastingen (belgië)?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Jan,

   Hoe het precies in België werkt weten we niet, maar ja dit soort bijverdiensten zijn inderdaad ook gewoon een vorm van inkomen en moeten dus (in ieder geval in Nederland) ook als zodanig worden opgegeven. In Nederland val het in ieder geval in de categorie “inkomsten uit overige werkzaamheden”.

   Zolang je nog geen veel honderden euro’s per jaar verdient is het aangeven van je inkomsten overigens niet echt iets om je zorgen over te maken. De belastingdienst heeft wel belangrijkere dingen te doen ;)

   Hopelijk heb je hier wat aan. Succes!

 • Clarence D.

  Ik woon in Suriname, kan ik dit dan ook doen?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Clarence,

   Dat kan zeker. Zie ook de veelgestelde vragen pagina voor meer informatie over welke methodes geschikt zijn voor als je niet in Nederland woont.

   Succes!

 • ken z.

  Beste,

  er staat een rekenfout in dit artikel.

  Als je 1 jaar lang 2 x/ week een artikel schrijft, heb je natuurlijk maar 104e (tegen 1e/artikel) ipv 1000 zoals het daar nu staat.

  mvg,

  Ken

  • Geldverdienen.nl

   Hi Ken,

   Er staat geen rekenfout in het artikel; het gaat namelijk om 1 euro per artikel per maand, niet om 1 euro per artikel per jaar. Jouw 104 euro moet je dus nog vermenigvuldigen met 12.

   • vera h.

    Er staat wel een rekenfout in het artikel.
    Als je 1 euro per artikel per maand krijgt en je schrijft elke week 2 artikelen. Dan schrijf je ongeveer 9 artikelen per maand (4,4 week). Dat is ongeveer 9 euro per maand. Maal 12 (maanden) is ongeveer 108 per jaar.

    • Geldverdienen.nl

     Hoi Vera

     Je vergeet dat eens geschreven artikelen altijd blijven bestaan en dat je daar dus aan blijft verdienen. En het hele idee is dat je ook na de eerste maand artikelen blijft schrijven.

     Om in te haken op jouw eigen rekenvoorbeeld: na de eerste maand verdien je 9 euro per maand, na maand twee 18 euro per maand, na maand drie 27 euro per maand, en na een jaar 12 x 9 = 108 euro per maand. Per jaar is dat 108 x 12 = 1296 euro. :)

 • Ken T.

  Hallo,

  Verdien je doordat de advertenties bij het des betreffende artikel staan? Of pas als er op de advertenties word geklickt?
  Als dit laatste het geval is waar kun je de klicks dan inzien?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Ken,

   Je verdient alleen geld als er op een advertentie wordt geklikt. Statistieken over hoe vaak je advertenties zijn vertoond en hoe vaak erop is geklikt kun je inzien op je Google Adsense account.

   Overigens is het absoluut af te raden om zelf op je eigen advertenties te klikken. Dat is namelijk fraude en dat heeft het algoritme van Google vrijwel meteen door. Je Adsense Account, inclusief alle verdiensten, worden dan automatisch bevroren! Zie ook https://www.geldverdienen.nl/google-adsense/ voor meer uitleg over Google Adsense.

   Succes in ieder geval!

 • Jelkje B.

  Je moet je ervoor aanmelden bij Google Adsense. Maar dit kan pas nadat je een aantal artikelen hebt geschreven zodat je interessant bent. Maar verdien je dan wel aan deze eerste artikelen?

  • Geldverdienen.nl

   Hoi Jelkje,

   Goede vraag, het klopt wat je zegt; dat je niks verdient aan je artikelen zolang je geen Google Adsense account aan je Infonu account hebt gekoppeld. De enige manier om dat te omzeilen is je artikelen pas toe te voegen op Infonu als je er genoeg hebt geschreven (een stuk of 6 of 7) zodat je dan meteen met succes een aanmelding bij Google Adsense kunt indienen.

   Realiseer je overigens dat dit echt een lange termijn manier is om geld te verdienen. Je verdient als het goed is jarenlang 50 cent tot 1 euro per maand met elk artikel. De inkomsten die je de eerste maand misloopt vallen dus hopelijk in het niet bij je totale lange termijn verdiensten.

   Voor meer uitleg en tips over het aanmelden bij Google Adsense is het overigens aan te raden ook een kijkje te nemen in het Helpcenter van Infonu, in het subgedeelte ‘Google Adsense’. (Maar die informatie had je waarschijnlijk al gevonden ;)

   Succes!

 • Anton van h.

  Hallo,

  is het mogelijk om je bij meerdere artikel-verzamelsites aan te melden?

  • Geldverdienen.nl

   Dag Anton,

   Je mag je aanmelden bij zoveel artikel-verzamelsites als je zelf wilt, maar elk artikel mag maar op één verzamelsite worden geplaatst. Alle verzamelsites willen namelijk dat je artikelen uniek zijn. Het heeft in de praktijk daarom weinig zin om je bij meer dan één site aan te melden.

   Omdat InfoNu de meeste bezoekers heeft, en je verwachte inkomsten per artikel er daardoor ook het hoogst zijn, is dat vrijwel altijd de beste keus.

   Hopelijk is hiermee je vraag beantwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen de eerste letter wordt getoond

Nog minimaal 200 tekens